Dark Mode On / Off

Zoete calorie-vrije suikervervanger

Stevia | Suikervervanger op natuurlijke basis.

Wie een beetje op de kilo’s wil letten kan voortaan de suiker laten staan. Er is nu een calorie-vrije suikervervanger op de markt op basis van de Stevia plant.

Na verschillende studies toont het nieuwe product van Natrena dat het ook geschikt is voor diabetici en dat het geen invloed heeft op de bloedsuikerspiegel. Natrena Stevia is ook in suikerklontjes verkrijgbaar en wie wil bakken kan gebruik maken van de Natrena Kristalpoeder. Stevia is geproduceerd uit de Steviaplant en daarmee een volkomen natuurlijk product. Het grote verschil met de zoetjes die we kennen is dat Stevia geen aspartaam bevat. Deze stof heeft al vaak geleid tot vele discussies.

Stevia is extreem zoet van smaak en een prima suikervervanger voor in de koffie of thee. Om overgewicht tegen te gaan is Stevia uitermate geschikt. Zeker als je weet dat 1 suikerklontje per dag minder, al een kilo in gewicht minder is per jaar. Binnenkort komen er op de website van natrena.nl/stevia ook nog allemaal recepten te staan die we kunnen maken met Stevia.

Natrena Stevia is overal verkrijgbaar.

Aanbevolen artikelen