Dark Mode On / Off

Zwarte Vrijdag in Amerika

black friday, op zoek naar koopjes

Zwarte Vrijdag is voor alle Amerikanen de dag om op jacht te gaan naar koopjes

Kennen we bij ons in de vakantie perioden de zwarte zaterdagen, in Amerika is het vandaag Zwarte Vrijdag (Black Friday) . Gisteren waren alle winkels in verband met Thanksgiving Day gesloten,  (de enige keer in het jaar dat alle winkels gesloten zijn) en vandaag gaan de Amerikanen massaal inkopen doen voor de kerst. Een dag niet kunnen winkelen is voor de Amerikaan een ramp en de schade van gisteren wordt vandaag dan ook ruimschoots ingehaald.

Veel winkels openen de deuren al om vier uur  ’s morgens en dan stormen de eerste koopjesjagers zich al op de artikelen die met grote kortingen worden aangeboden. Het ongelooflijk grote aanbod in de verschillende winkels brengt mensen er toe om met vrienden af te spreken, wie, wat, waar zal halen. Het zogenaamde Teamshopping.

Voor de winkeliers in Amerika is het vandaag beslist geen ’zwarte’ dag.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.