Dark Mode On / Off

Best – Familiepark DippieDoe

dippiedoe

DippieDoe | Indoor en outdoor attractiepark voor kinderen tot ongeveer 12 jaar.

DippieDoe is kindvriendelijk, veilig en overzichtelijk! Voor de allerkleinsten is er een speciale zachte speelhoek. Maar ook voor de grotere kinderen zijn er veel spannende speelattracties!

Binnen (maar liefst 2.000 M2) kun je in de flitsende botsauto’s laten zien dat je wel tegen een stootje kunt en heb je de spannende Moontower al ontdekt, die gaat helemaal tot aan het dak van DippieDoe!

Ben je een beetje moe van het spelen? Geen probleem, want dan ga je lekker even uitrusten in de kinderbioscoop. Op het buitenspeelpark (22.000M2, open vanaf 1 april) kun je via het spannende klimparcours de Piratentoren weer verlaten met de glijbaan om daarna de kinderachtbaan nog eens uit te proberen!

Op het DippieDoe-strand staat ook nog een spannende waterglijbaan: De AquaSplash!

Let Op! DippieDoe bevindt zich op Recreatiepark Aquabest.

Meer info: www.dippiedoe.nl

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.