Dark Mode On / Off

Nederlandse Alleenstaanden Kampeer Club

NAKC

Onder de duizenden alleenstaanden in ons land zijn er veel die in hun vrije tijd zouden willen kamperen. Vaak komt men daar niet toe, omdat men weinig ervaring heeft, opziet tegen de saaie avonden of het gevoel heeft op de camping een buitenstaander te zijn. Je aansluiten bij de Nederlandse Alleenstaanden Kampeer Club heeft veel voordelen.

De Nederlandse Alleenstaanden Kampeerclub ( N.A.K.C.) biedtNAKC alleenstaanden de mogelijkheid zelfstandig te kamperen met de gezelligheid van samen. De N.A.K.C. organiseert van april tot en met september kampeer-weekenden en kampeerweken op verschillende locaties in Nederland. Ieder lid kampeert in eigen tent, caravan of camper.

Je bent niet verplicht om deel te nemen aan de activiteiten maar heb je wel zin, dan doe je gezellig mee. Met name ouderen kamperen steeds langer en kunnen op deze manier ook op een heel prettige manier samen kamperen. 

Elke dag zijn er momenten om met elkaar koffie of een drankje te drinken en activiteiten waaraan geïnteresseerden deel kunnen nemen. Meer info: www.nakc.nl

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen