Dark Mode On / Off

De mooiste badmode voor op vakantie

De mooiste badmode voor op vakantie

We moeten nog eventjes geduld hebben voordat de zomermaanden weer aanbreken. Heb jij al plannen gemaakt of ben je meer van de last minute vakanties? Een ding is in ieder geval wel al duidelijk. Goed passende badmode mag niet ontbreken in jouw koffer naar een tropische bestemming! Veel vrouwen vinden het lastig om goed passende badmode te kopen. Gelukkig is er veel keuze en vind ook jij de mooiste badmode voor op vakantie. In dit artikel helpen wij jou graag bij het uitzoeken van de perfecte badmode.

Bikini

Op vakantie wil je er natuurlijk prachtig uitzien aan het zwembad of op het strand, dit kan in een prachtige bikini. Iedere vrouw heeft andere wensen en behoeften. Gelukkig zijn er verschillende soorten bikini’s: met of zonder bandjes, met of zonder beugel, in een effen kleur of trendy printje, een sexy model of juist een model dat wat meer bedekkend is. Het is bij het kopen van een bikini belangrijk dat deze je een comfortabel en zelfverzekerd gevoel geeft. Kies daarom ook voor een model dat goed bij je lichaam past. Zo heeft de triangle bikini een wat ‘jonger imago’, iets waar niet iedere vrouw zich prettig bij voelt. Een High Neck bikinitop heeft een hogere hals, waardoor deze net iets meer bedekt dan een gemiddelde bikinitop. Het is jouw keuze welke bikinitop jij graag wilt dragen. Alles kan, zolang jij je er maar comfortabel in voelt.

Een mooie bikini is niet compleet zonder een bikinibroekje, ook deze zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, kleuren en printjes. Waar veel vrouwen zich prettig bij voelen is de bikini high waist. Een high waist bikinibroekje zit net iets hoger wat je lichaam super mooi accentueert. Een high waist bikinibroekje is ideaal om een eventueel buikje te verbergen en geeft hierdoor veel vrouwen zelfvertrouwen.

Badpak

Voel je je toch iets minder comfortabel in een bikini? Kies dan voor een badpak. Een badpak dames shop je in zowel klassieke en tijdloze modellen, als in trendy printjes en zomerse kleuren. Zo is er voor iedere vrouw een badpak. Daarnaast zijn er ook corrigerende badpakken, zodat je wellicht met nog meer zelfvertrouwen aan het zwembad verschijnt op je welverdiende vakantie. Veel vrouwen voelen zich prettiger in een corrigerend badpak. Wil je graag een badpak met veel stevigheid? Ga dan voor een badpak met beugel. Vooral vrouwen met een grotere cupmaat raden wij een badpak met beugels aan. De beugels in het badpak bieden namelijk extra steun én laten je borsten mooier uitkomen.

Tankini

De tankini is een goede oplossing voor vrouwen die zich niet prettig voelen in een bikini en het vervelend vinden dat een badpak uit één stuk bestaat. Een tankini bestaat uit twee onderdelen; de tankinitop en een broekje. Een tankinitop lijkt een beetje op een hemd en bedekt dus ook de buik. Een tankinitop in een printje laat het lichaam net iets mooier uitkomen, doordat de focus op de buik wordt weggehaald. Dit is ideaal voor vrouwen die zich wat onzeker voelen over hun buik. Een tankinitop hoeft ook zeker niet saai te zijn! voor een tankini in een zomers printje, sprekende kleur of een met prachtige details. Veel vrouwen voelen zich prettig en comfortabel in een tankini.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen