Dark Mode On / Off

Na al zo’n 15 jaar lang te zijn meegegaan werd het nu wel tijd om over te stappen op een nieuw systeem en vanzelfsprekend ook een nieuw uiterlijk. Er hebben in vergelijking met de vorige website wel enige veranderingen plaatsgevonden. Zo is het niet langer nodig om je als lid te registreren om de gehele inhoud van de website te kunnen ervaren. De registratie gaf nogal eens problemen en ook niet elke bezoeker maakt, begrijpelijk, graag zijn gegevens openbaar. Zelf vinden we het een groot pluspunt dat niemand zich meer hoeft te registreren. Ook het Forum welke op de oude website stond, en vrijwel niet gebruikt werd, is in de nieuwe website niet meer opgenomen.

Voor wat betreft de Agenda, ook deze komt op de nieuwe website niet meer voor. Wel zal er regelmatig een Agenda item worden geplaatst naar een bepaald event. De Fiets– en Wandelagenda zijn gerangschikt en bezoekers kunnen daar zelf, door op de website van de organiserende vereniging of stichting te klikken, zien wanneer een bepaald event zal zijn. We hopen dat nog meer bezoekers dan voorheen regelmatig een bezoek komen brengen op de nieuwe website en dat de indruk die wij graag willen overbrengen positief zal zijn.

Op deze, in 2021 vernieuwde website, verzamelen we voornamelijk eigentijdse informatie waar iedere generatie zijn voordeel mee kan doen. Wij wensen dat alle bezoekers op onze website deze met veel genoegen bekijken.

Privacy
Je mag ervan uitgaan dat we je gegevens ongemoeid laten. Wel draaien er enkele advertentiescripts op deze site die mogelijk browse gebruik van je kunnen bijhouden. Ook volgen we het bezoek op deze site middels Google Analytics. We kijken daarbij niet naar individuele bezoeken, maar naar de samengevatte statistische informatie. Ons privacy beleid vind je hier.

Tot slot
Als je dit hebt gelezen dan hopen we dat je net zo enthousiast bent over deze website als wij en dat je onze artikelen deelt met je vrienden. We hopen dat de informatie en de tips op deze website je veel nut bewijzen. Voor vragen en suggesties kunnen jullie ons altijd een e-mailtje sturen. We zullen deze zo snel mogelijk beantwoorden.

Bedankt voor het lezen,
Webmaster 50plusplein.nl

mail @ 50plusplein. nl (Om spam te voorkomen zijn er spaties in het hiernaast staande e-mail adres gezet. Bij het versturen deze eruit halen)

50plusplein.nl wijst bij voorbaat alle aansprakelijkheid af voor eventuele schade voortvloeiend uit het gebruik van de op deze website gepubliceerde informatie. Schakel bij twijfel altijd professionals in!