Dark Mode On / Off

Deze bekende mensen hebben een kunstgebit

Deze bekende mensen hebben een kunstgebit

Er zijn heel wat mensen die wat aan hun uiterlijk laten doen wanneer ze wat ouder worden. Zo zijn er ook bekende mensen die zeker weten een kunstgebit hebben of hebben gedragen. Dit hebben we natuurlijk tot op de bodem voor je uitgezocht.

Zo weet je straks precies welke bekende mensen daadwerkelijk een kunstgebit dragen. Zo zie je maar dat het beeld van de gemiddelde bekende persoon helemaal niet het juist beeld is, want meestal hebben dit soort mensen heel wat aan zichzelf verandert.

Kanye West

De eerste op dit lijstje is zeker geen onbekende voor de meesten onder ons, het is namelijk Kanye West. Hij is natuurlijk een zeer grote artiest en je kunt hem kennen van een hele hoop verschillende nummers. Hij heeft een zeer stralend en uniek kunstgebit die je niet snel in het dagelijks leven tegenkomt.

Naast het kunstgebit van Kanye, valt zijn kledingstijl natuurlijk ook altijd erg op. Het kunstgebit van Kanye West is absoluut niet goedkoop, waardoor de gemiddelde persoon hier ook niet aan kan tippen. Het schijnt zo te zijn dat het gebit ongeveer 780.000 euro heeft gekost. Dit komt omdat hij tanden van titanium heeft laten aanmeten.

Ben Saunders

Natuurlijk zijn er ook zeker bekende mensen op Nederlandse bodem die een kunstgebit hebben. Zo is Ben Saunders er eentje van. Hij heeft in 2011 The Voice of Holland gewonnen. Hij maakt mooie muziek, maar hij heeft op dit moment ook zeker een kunstgebit in zijn mond.

Hoe weten wij dit zo zeker? Ben heeft namelijk een lange tijd voornamelijk gouden tanden gehad. Vervolgens heeft hij deze tanden weer verwijdert en tot op heden heeft hij porseleinen tanden. Hij heeft wel 1 gouden tand weten te behouden, zodat hij toch nog een beetje herkenbaar is, alsof hij dit natuurlijk nog niet genoeg was.

George Clooney

Als we weer even internationaal gaan kijken, zien we een grote naam omhoog poppen. We hebben het dan natuurlijke over George Clooney. De 63-jarige oude Clooney heeft een zeer witte glimlach. Je dacht toch niet echt dat dit daadwerkelijk zijn eigen tanden waren?

De acteur heeft al heel wat Oscars gewonnen. De beste man maakt er absoluut geen geheim van dat hij neptanden heeft. Volgens mij snapt hij zelf ook wel dat het natuurlijk niet haalbaar is wat hij in zijn mond heeft zitten. Daarom weet bijna iedereen ook wel dat zijn tanden niet echt zijn. Zijn tanden zijn namelijk echt stralend wit.

Carice van Houten

Ook weer iemand van eigen bodem, Carice van Houten. Ze is natuurlijk een echte ster, waardoor de kans ook groter is dat zij wat aan haar zelf heeft laten doen. Ze heeft tenslotte het geld ervoor. Ook Carice van Houten heeft een kunstgebit. Het kunstgebit van Carice is niet zo overdreven dan van de gemiddelde bekende persoon.

Zij heeft voor een wat natuurlijke look gekozen. Natuurlijk is het nog steeds wel lichtelijk te zien dat het geen echte tanden zijn, maar ze heeft voor een kunstgebit gekozen omdat ze altijd al erg last heeft gehad van haar tanden. Dit is uiteraard haar goed recht, want waarom zou ze ermee rond blijven lopen wanneer dit niet nodig is. Zodra ze het kan betalen en het ook graag aanpakt, moet ze dit uiteraard gewoon doen.

Koningin Wilhelmina

Iemand die ook een kunstgebit had was koningin Wilhelmina. De meeste mensen weten dit wel, omdat koningin Wilhelmina een vreemde situatie heeft gehad met haar kunstgebit. Tijdens een speech is haar kunstgebit namelijk een keer los geraakt, hierdoor kon ze haar speech maar moeilijk af maken, maar het is haar wel gelukt.

Het is dus absoluut niet vreemd dat koningin Wilhelmina een kunstgebit had, maar ze had wel een zeer natuurlijk kunstgebit. Het was geen overdreven kunstgebit. Dit is voor de meeste mensen voor iemand die de rol van koningin moet voldoen ook zeer belangrijk, omdat zij anders laat zien dat het nodig is om overdreven mooie tanden te hebben.

De Roelvink broers

Uiteraard kunnen de Roelvinkjes op deze lijst niet ontbreken. De Roelvink broers hebben namelijk allebei hun tanden laten doen. Beide broers zijn rond midden 20 en begin 30, waardoor het niet per se de norm is om een kunstgebit te nemen. Wel hebben beide broers ervoor gekozen om een deel van hun normale gebit weg te laten halen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Dave Roelvink (@daveroelvink)

Dit hebben ze in Turkije gedaan en dit wordt door de jaren heen steeds populairder. Wel schijnt het zo te zijn dat Donny Roelvink complicaties heeft gehad door de ingreep. Dit is zeer vervelend voor Donny, omdat dit proces niet meer omkeerbaar is. Hij zal er dus heel zijn leven mee rond moeten blijven lopen.

Dave deelde een aantal filmpjes waarin te zien was dat zijn tanden in driehoekjes geslepen zijn, waar hij dan zijn kunstgebit op kan klikken.

Emma Watson

Misschien had je haar niet verwacht op deze lijst, maar Emma Watson hoort op deze lijst thuis. Let wel op! Want Emma Watson draagt geen kunstgebit in haar normale leven. We hebben het dan over het gebit van Emma Watson oorspronkelijk een kunstgebit droeg in haar rol bij Harry Potter als Hermione.

Dit had mede te maken met het wisselen van de tanden, omdat de kinderen natuurlijk wel steeds ouder werden. Emma draagt nu dus allang geen kunstgebit meer, maar in de Harry Potter films kan het zeker zijn dat je haar gezien hebt met een kunstgebit.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen