Dark Mode On / Off

Euregio Fiets-4-daagse Denekamp met mooie routes

Euregio Fietsvierdaagse

Euregio Fietsvierdaagse | Vier dagen fietsen door het Noord-Oost Twentse landschap

Door het schitterende Noord-Oost Twentse landschap organiseert de Rijwiel Toer Club Twente (RTC Twente) in Denekamp jaarlijks in de derde week van de bouwvakvakantie (regio noord) een vier dagen durend fietsevenement.

Uitgangspunt daarbij is de deelnemers iedere dag een weer totaal andere route aan te bieden. Dwars door de natuur, maar ook langs allerlei bezienswaardigheden in Nederland en Duitsland. Met voor elk wat wils: zowel race- als tourfietsers komen aan hun trekken. Een ding hebben die routes gemeen: ze voeren u allemaal door de mooiste natuurgebieden. Met ruim 250 leden en vele fietsspecialisten garandeert de RTC een perfecte organisatie.

De Euregio Fiets 4 daagse wordt georganiseerd vanuit Denekamp. Vier dagen lekker fietsen, maar één, twee of drie kan ook!

Vier dagen fietsen, iedere dag kunt u kiezen uit routes van 25, 40, 60 en 100 kilometer. Tot in detail georganiseerd met iedere dag gezellige controle- en pauzeplaatsen. Wilt of kunt u niet alle vier dagen meedoen? Geen probleem, u bent elke dag welkom!

Meer info: Klik Hier

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen