Dark Mode On / Off

HopOn HopOff met de OAD Fietsbus

Twentse fietsroutes met elkaar verbonden

Fietsen in Twente | HopOn HopOff met de OAD Fietsbus maakt het gemakkelijk.

Vanaf zondag 15 juli 2012 kunnen fietsers op de zondagen t/m september, gebruik maken van de HopOnn HopOff OAD Fietsbus. Voor 7,50 euro kunnen volwassenen (kinderen 5,00 euro) v.v. met hun fiets opstappen in Diepenheim en Markelo. Reserveren kan maar is niet noodzakelijk. Kaartjes worden ook in de bus verkocht.

De bus met aanhanger, stopt in Holten, Nijverdal, Hellendoorn en Ommen. Het is mogelijk om in elke plaats op of uit te stappen en vandaar een mooie fietsroute te fietsen.

Het is niet noodzakelijk om van begin tot eind van de busroute te fietsen. En je hebt de fiets bij je, dus mis je de bus, je kunt altijd weer terug.

Meer info op: www.oadbus.nl

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen