Dark Mode On / Off

Neuscorrecties zonder operatie: de nieuwste trend

Neus correctie

Wist je dat een neuscorrectie één van de meest uitgevoerde chirurgische ingrepen ter wereld is? Voel je dus zeker niet gek als je er ooit aan dacht om je neus te laten corrigeren. De meeste mensen worden echter tegengehouden door het idee dat zo’n operatie zwaar en kostelijk is, en bovendien vrij pijnlijk. Deze factoren maken het voor velen namelijk onhaalbaar. Maar wat nu als we je vertellen dat tegenwoordig ook niet-operatieve neuscorrecties worden uitgevoerd? Met andere woorden: oneffenheden, bultjes of deuken en andere kleine afwijkingen kunnen nu eenvoudig behandeld worden zonder operatie.

Een niet-invasieve neuscorrectie met hyaluronzuurfillers

Bij een niet-invasieve of niet-operatieve correctie van de neus wordt gebruik gemaakt van fillers met lichaamseigen hyaluronzuur. De arts of deskundige spuit een beetje filler in op de plaats waar de neus gecorrigeerd moet worden, om zo de afwijking doelgericht te behandelen. Een behandeling met hyaluronzuurfillers brengt, ten opzichte van een operatieve correctie, heel wat voordelen met zich mee. Een eerste belangrijk pluspunt is het natuurlijke resultaat van de filler. Daarnaast is het hyaluronzuur oplosbaar. Ben je niet tevreden over de ingreep? Dan kan dit heel eenvoudig teruggedraaid worden. Je bent daardoor zeker van een behandeling op maat van jouw wensen, en een neuscorrectie die volledig in lijn ligt met de contouren van jouw gezicht. Tot slot zijn de resultaten onmiddellijk zichtbaar en hoef je niet nog dagen met een pleister of zalf op je neus rond te lopen. Een behandeling duurt gemiddeld 30 minuten. Daarna kan je gewoon onmiddellijk je dagelijkse activiteiten hervatten. De ingreep is zo goed als pijnloos, en op eventuele kleine blauwe plekjes na zal je geen hinder ondervinden. Het gebruik van deze fillers is dus enorm effectief, en kan zelfs hetzelfde effect bieden als een operatieve correctie, maar dan zonder de nadelige gevolgen van een operatie. Met een hyaluronzuurfiller ervaar je geen pijn, geen lastige gevolgen, maar wel 12 tot 16 maanden een neus waar je volledig tevreden mee bent.

Waar kan ik terecht voor een hyaluronzuurfiller?

Tegenwoordig bestaan er heel wat cosmetische klinieken en centra die een filler met hyaluronzuur toepassen om de neus te corrigeren. Denk bijvoorbeeld aan Lazeo. Dit centrum voor esthetische geneeskunde is gespecialiseerd in medische behandelingen, afgestemd op ieder individu. Kom je langs voor een niet-invasieve neuscorrectie? Dan krijg je vooraf een informatieconsult. Hier krijg je alle nodige informatie over de ingreep en bespreek je samen met de deskundige wat je precies wil corrigeren. Ben je overtuigd van de expertise en vakkennis van Lazeo? Ga dan eens langs bij een centrum in jouw buurt, of contacteer hen dan via hun website. Daar vind je eveneens extra informatie over mogelijke andere behandelingen.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.