Dark Mode On / Off

Onderhoudsbeurt caravan of vouwwagen

Onderhoudsbeurt caravan of vouwwagen

Onderhoudsbeurt caravan kan uitstekend in de wintermaanden

Doorgaans is een caravan of vouwwagen elke twaalf maanden toe aan een beurt, ook al is er niet het hele jaar door mee gereden. Slijtage treedt namelijk ook op door stilstand. Banden en gasslangen kunnen poreus worden, er kan roest ontstaan op draaiende delen en in een stalling kan vocht inwerken. Een jaarlijkse inspectie is dus geen overbodige luxe.

Wilt u de drukte in het voorjaar een beetje omzeilen, dan kunt u natuurlijk ook de BOVAG-onderhoudsbeurt in de winter laten uitvoeren. Uw caravan kan dan in top-conditie naar de stalling en zo kunt u met de eerste voorjaarszon weer veilig op weg. Ook voor de winterkampeerders is een onderhoudsbeurt uiteraard aan te raden.

Wanneer je nog een verzekering moet afsluiten voor de caravan of de vouwwagen kijk dan eens op de website van de Bovag voor een kortings mogelijkheid

Bron: AllePersberichten

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen