Dark Mode On / Off

Opgepast voor vlekken van Blauweregen

blauwe regen kan vlekken geven

Blauweregen | Een ogenschijnlijk onzichtbaar sap laat opeens vlekken in kleding achter na een wasbeurt

Vlekken die we eerst niet in onze kleding hadden waargenomen worden ineens zichtbaar nadat ze zijn uitgewassen in de wasmachine. Eerst gingen we er nog vanuit dat roest in de waterleiding mogelijk een oorzaak zou zijn maar al snel komen we er achter dat onze Blauweregen hiervan de oorzaak is.

De Blauweregen kan een onzichtbaar sap op de kleding achterlaten die pas wordt waargenomen wanneer de kleding met de enzymen (kalk) in de wasmachine in aanraking komt. Opeens zijn er bruine plekken zichtbaar die doen denken aan opgedroogd bloed of roest. De vlekken zijn te behandelen met een roestverwijderaar of met Vanish Oxi Action. Een extra schoonmaakbeurt is ook voor de wasmachine dan niet overbodig.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen