Dark Mode On / Off

Zonnebloemen mooi houden op de vaas

verzorging van zonnebloemen

Zonnebloemen mooi houden | Tips voor de verzorging van zonnebloemen op de vaas.

Zonnebloemen zijn weer verkrijgbaar en zonnebloemen mooi houden op de vaas dat wil je natuurlijk graag zo lang mogelijk. Maar krijgen ze niet de goede verzorging, dan geniet je er niet lang van.

Hierbij enkele tips voor het verzorgen van zonnebloemenzonnebloemen mooi houden op de vaas

  • Snijd de zonnebloemen voordat je ze in de vaas de steel eerst goed schuin af.
  • Zet de zonnebloemen in heet water (niet kokend, uit de kraan). Het beste is om dit water na een klein halfuurtje te vervangen door lauw water. Je voorkomt zo dat ze gaan hangen.
  • Doe zo weinig mogelijk water in de vaas. Zonnebloemen hebben de neiging om te gaan ’snotteren’ en dat voorkom je beter door weinig in de vaas te doen.
  • Voeg een klein beetje bleekwater aan het hete water toe.
    Nog meer tips worden gegeven op de website van Fleurop.
Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.