Dark Mode On / Off

Amsterdam – Anne Frank tour

Anne Frank Tour Amsterdam

Anne Frank Tour Amsterdam | Een boeiende excursie

Met een aantal personen hebben we een Anne Frank tour gedaan in Amsterdam. De tour bestond uit een korte excursie langs de hoogtepunten van Amsterdam met de bus. Daarna een bezoek aan het diamantmuseum aan het Museumplein en tot slot een rondvaart naar het Anne Frank huis.

Al met al een erg leuke excursie. Het diamantmuseum (of eigen verkoopcentrum) vonden we niet echt de moeite waard, maar de rondvaart was top! Het voordeel van een excursie die je op deze manier hebt geboekt, is dat je bij het Anne Frank huis niet hoeft te wachten.

Zeer de moeite waard voor wie eens een dagje “toeristisch Amsterdam” wil doen en niet te veel wil lopen.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.