Dark Mode On / Off

Badminton

Badminton is een erg populaire sport,

Badminton | Veel verenigingen hebben groepen voor 50-plussers

Badminton is een erg populaire sport, ook onder de vijftigplussers. Iedereen heeft weleens een partijtje badminton gespeeld en velen zijn lid van een vereniging om wekelijks een partij te spelen. Grote voordeel van badminton is dat het niet weersafhankelijk is en je dus het gehele jaar door kunt blijven spelen. Badminton is fysiek best een zware sport en vereist dan ook nogal wat kracht en uithoudingsvermogen.

De 50-plusgroep is voor een badmintonvereniging een belangrijke doelgroep. Het samen blijven sporten heeft een positieve invloed op de gezondheid en is een uitstekende manier om sociale contacten te onderhouden.

Veel badmintonverenigingen hebben eigen groepen voor 50-plussers. Zowel mensen die nog nooit hebben gesport als mensen die wel over sportervaring beschikken kunnen zich bij een badmintonvereniging aansluiten.

Op de website van de Nederlandse Badminton Bond kun je alle nadere informatie vinden.   www.badminton.nl

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.