Dark Mode On / Off

Basiskaart netwerk LF-routes, ideale fietsvakantieatlas

Routes en info voor E - bikers

Compleet vernieuwde Basiskaart netwerk LF-routes

Met de lente op komst willen we ons zoetjes aan voorbereiden op het buitenseizoen. Nu is het moment om een fietsvakantie of korte meerdaagse fietstrip te plannen. Met de nieuwe editie van de Basiskaart netwerk LF-routes heb je als fietser een actuele en gebruiksvriendelijke set kaarten in handen. Ideaal voor iedereen die van tijd tot tijd een weekend- of vakantietocht op de fiets maakt. Door de schaal 1:100.000 is de fietsvakantieatlas nog geschikter voor het plannen van elke lange fietstocht.

25 jaar LF-routes

Op de Basiskaart is het complete netwerk van Landelijke Fietsroutes ofwel LF-routes weergegeven. Dit netwerk beslaat zo’n 4.500 kilometer en is al 25 jaar de ideale basis voor het plannen van elke langeafstandsfietsroute. LF-routes zijn in twee richtingen bewegwijzerd en voeren langs de mooiste plekjes van Nederland. Afwijken van de route kan ook omdat de aansluitende fietsknooppuntnetwerken op de kaart staan, inclusief het netwerk in Groningen. Zo is het overstappen van het ene op het andere netwerk heel eenvoudig.

Op 22 dubbelzijdig bedrukte kaarten staat heel Nederland, in een schaal van 1:100.000. Deze zeer prettige schaal geeft de fietser veel detail voor een nog betere oriëntatie onderweg. In het kaartbeeld staan de locaties van Fietsers Welkom! logiesadressen en van bezienswaardigheden weergegeven. Een los boekje bevat de gebruiksaanwijzing.

Suggesties voor themaroutes

Binnen het LF-netwerk kun je je eigen route op maat samenstellen. Maar in de gids staan ook al enkele suggesties voor aantrekkelijke themaroutes uitgelicht. Hierbij zijn (delen van) LF-routes met elkaar verbonden. Van enkele themaroutes is een gratis folder beschikbaar; te downloaden via nederlandfietsland.nl

De Basiskaart is voor € 24,95 te bestellen via de webwinkel van www.nederlandfietsland.nl of te koop bij o.a. de ANWB en VVV-kantoren (ISBN 978-90-72930-484). De gratis folders zijn ook te bestellen via de webwinkel.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen