Dark Mode On / Off

Wandelen en fietsen in Zeeland

Wandelen en fietsen in Zeeland

Skeeleren, kanoën, paardrijden, in Zeeland kun je op recreatief gebied alle kanten uit. In 2006 is in Zeeland het fietsknooppuntensysteem (FIKS) in gebruik genomen, bestaande uit een netwerk van 400 knooppunten, totaal 3300 kilometer prachtige en veilige fietspaden.

De Zeeuwse VVV’s verkopen voor 20,95 euro 5 fietskaarten van heel Zeeland in een mooie geschenkverpakking. Los zijn deze te koop voor 5,00 euro. Middels het fietsknooppuntensysteem kun je zelf je route bepalen en Zeeland gaan ontdekken. Duinen, bossen, het platteland en de bloemdijkjes, Zeeland is alles in één.

Aan een wandelnetwerk wordt in Zeeland hard gewerkt. Het Kiekendiefpad is het eerste wat is aangelegd op basis van knooppunten. Momenteel is er een netwerk van 75 kilometer wandelplezier over boerenerven en langs prachtige boerderijen. Meer info: www.routebureauzeeland.nl

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.