Dark Mode On / Off

Bibliotheek biedt gratis e-books aan

Bibliotheek komt met app voor gratis downloaden van e-books.

Gratis e-books downloaden in de VakantieBieb | Bibliotheek komt met app voor gratis downloaden van e-books.

De bibliotheken hebben een aardig cadeautje voor fervente lezers. Tijdens deze vakantieperiode kan men gratis e-books downloaden. Na het installeren van de app VakantieBieb kan men kiezen uit meer dan 50 e-books. De boeken staan in een virtuele boekenkast en het aanbod bestaat uit thrillers, kinderboeken, streekromans en verhalen. Voor alle lezers is er wel iets te vinden. Hoewel de app is bedoelt voor leden van de bibliotheek kunnen evengoed ook andere lezers de boeken gratis downloaden. Men moet zich dan even registreren. De app is te vinden in de App Store en Google Play Store.

Wanneer de boeken eenmaal zijn gedownload kun je ze lezen zonder dat nog een internetverbinding noodzakelijk is. De VakantieBieb is in de zomermaanden acht weken beschikbaar.

Met een nieuwe selectie van leuke e-books. Dus laat de app gewoon staan op je smartphone of tablet.

Alle informatie is verder te vinden op www.vakantiebieb.nl

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen