Dark Mode On / Off

Binnenmaas wandeltocht

Binnenmaas wandeltocht

Binnenmaas wandeltocht, wandelen door de Hoeksche Waard

Ieder jaar, al meer dan 60 jaar lang, wordt op de eerste zaterdag in juni de Binnenmaas wandeltocht, rond de Binnenmaas georganiseerd.

Deelnemers kunnen zich inschrijven voor de: 8 km, 12 km, 18 km, 25 km en de 40 km. In 2012 werd voor het eerst een nieuwe route voor de 8 kilometer aangeboden. Omdat de 8 kilometer voor onze jongste deelnemers is vinden wij het belangrijk dat niet van officiele wandelpaden wordt afgeweken, dus wij vinden het een leuke uitdaging.

De startlocatie van de Biwanto is het terrein van de Scoutinggroep Lodewijck van Praet uit Mijnsheerenland. Dit bevindt zich in het park aan de rand van het dorp bij de Binnenmaas.Ook u als gehandicapte kan meedoen aan de Biwanto.

Start locatie: clubhuis Lodewijck van Praetgroep
Laan van Moerkerken 27
Mijnsheerenland
Meer info:  Klik Hier

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen