Dark Mode On / Off

Belevingstocht Hagedoornsveld

wandeling op ameland

In het Hagedoornsveld op Ameland kun je een prachtige natuur belevingstocht maken.

In het Hagedoornsveld op Ameland kun je een prachtige natuur belevingstocht maken.
Deze wandeling duurt ongeveer 2,5 uur en brengt je langs prachtige planten en bijzondere boomsoorten. Je komt langs hoge duintoppen met prachtige vergezichten. Via het Westerpad en het Mochdijkje voert de tocht rondom natuurgebied het Hagendoornveld. Over de Zwanewaterstuifdijk gaat de wandeling door de duinen richting het strand.

Na een wandeling langs het strand en door het bos kom je weer uit bij de startplaats aan de Ballumerweg. Deze natuurbelevingtocht is een pittige wandeling en met name geschikt voor stevige wandelaars. Je maakt een mooie tocht, waarbij onderweg zeker bijzondere dingen voorbij zullen komen, zoals verschillende soorten roofvogels of grazende reeën.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen