Dark Mode On / Off
Klachten die op kanker kunnen wijzen

De schildklier is de thermostaat van het lichaam die invloed heeft op bijna alle lichaamsfuncties. Daarom zijn de klachten bij een schildklieraandoening heel verschillend.

Bijna alle mensen met een schildklieraandoening kunnen met behulp van medicijnen zonder problemen functioneren in de maatschappij. Het is echter (nog) niet mogelijk te genezen van een aantal aandoeningen. Naast het dagelijks slikken van medicijnen merken veel mensen restklachten, doordat de instelling van de medicijnen niet helemaal goed is

Dit wordt veroorzaakt doordat het medicijngebruik op vaste waardes wordt ingesteld, terwijl het lichaam om wisselende waardes kan vragen. Ook is de tijd die nodig is om met medicijnen weer goed ingesteld te zijn, ongeveer gelijk aan de tijd dat iemand een onbehandelde schildklieraandoening heeft gehad.

Het is echter niet zo dat een patiënt genoegen moet nemen met restklachten die het functioneren in de maatschappij beinvloeden.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.