Dark Mode On / Off

De tien minuten mail

Een mail-adres dat tien minuten werkt.

De 10 minuten mail | Een mail-adres dat tien minuten werkt.

Je komt iets tegen op internet en wilt dat wel graag even testen. je moet je echter eerst registreren met een geldig e-mailadres. Omdat het geven van je e-mailadres altijd weer kan leiden tot het krijgen van spam heb je geen zin om je eigen e-mailadres te gaan gebruiken.

Daar is nu iets op gevonden. Een mail-adres dat tien minuten werkt. Een willekeurig mail-adres wordt gegenereerd als je op de voorpagina op de desbetreffende link klikt. Je krijgt je e-mailadres te zien en je tijdelijke inbox.

Heb je iets meer tijd nodig dan kun je ook nog met tien minuten verlengen door op een link te klikken.

Meer info: www.10minutemail.com

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.