Dark Mode On / Off

Doorlopende klachten? Dit zijn oplossingen ervoor

Incontinentie kan verschillende oorzaken hebben. Zo kan dit het gevolg zijn van gewichtstoename, spierverslapping, urineweginfecties en veel meer. Iedereen kan ermee te maken krijgen. Echter kun je het als vervelend ervaren als je geregeld moet opletten dat je niet nat wordt door de urine. Gelukkig kun je gebruik maken van middelen. Ze kunnen ervoor zorgen dat je droog blijft, maar ook dat je je geen zorgen meer hoeft te maken over het verliezen van urine. Wil jij weten hoe je met doorlopende incontinentieklachten kunt omgaan? In dit artikel zullen wij je hier meer over vertellen. Lees snel verder!

Incontinentiemateriaal voor vrouwen

Als vrouw kun je incontinent zijn of worden. Dit kan vele oorzaken hebben. Het is alleen wel fijn als je jezelf kunt beschermen. Als dat het geval is, dan kun je gebruik maken van Tena lady. Tena lady is een van de koplopers als het gaat om bescherming tegen het verliezen van urine op een ongewenste manier, maar ook bij menstruatie. Bij dit merk kun je terecht voor inlegkruisjes, maandverbanden, maar ook speciale incontinentiebroekjes. Elke vorm van Tena lady is speciaal ontworpen voor verschillende situaties. Welke je kiest, hangt uiteindelijk af van waar jouw specifieke behoeftes liggen. Uiteraard hoeft het niet zo te zijn dat u volledig ongewenst urine verliest. Per Tena lady wordt aangegeven hoeveel vocht het kan absorberen. Je kunt elke dag gebruik maken van Tena lady, zelfs in de avonden als je ervoor wilt zorgen dat je extra beschermd bent. 

Incontinentiemateriaal voor mannen

Naast vrouwen kunnen ook mannen last hebben van ongewenst urineverlies. Je wilt er ook dan voor kunnen zorgen dat je je prettig en op je gemak kunt voelen door de dag heen. Ook voor mannen heeft Tena een speciale lijn, namelijk Tena men. Ook bij deze lijn loopt het absorptievermogen op. Zo kun je hier gebruik van maken als je licht urine verliest, maar ook wanneer je last hebt van zwaar urineverlies. Bij Tena men is de mate van absorptie vermogen  verdeeld over levels. Je kunt gebruik maken van level 0 als alleen enkele druppels aan urine verliezen. Als je lichte urine verlies ervaart, dan kun je kiezen voor level 1. Denk je toch meer urine te verliezen? Kies dan voor level 2. Als je wat zwaarder of heel zwaar incontinent bent, dan kun je kiezen voor level 3 of 4. Uiteindelijk is het belangrijk dat je nagaat welke Tena men bij jouw situatie past.

Kortom, als je doorlopende incontinentieklachten hebt kun je jezelf beschermen met de producten van Tena. Vrouwen kunnen kiezen uit de welke Tena lady het beste bij ze past en mannen kunne een keus maken uit de Tena men lijn.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.