Dark Mode On / Off

Drentse Wandelvierdaagse

Drentse Wandelvierdaagse

Drentse Wandelvierdaagse | Ook één of meerdere dagen meewandelen is mogelijk.

In Odoorn vindt ieder jaar de Drentse Wandelvierdaagse plaats. De start is altijd op Hemelvaartsdag. Gedurende vier dagen zijn er routes te wandelen door het prachtige Drentse landschap van 10, 20, 30 en 40 kilometer. Speciaal voor uw (klein)kinderen in de basisschoolleeftijd zijn er routes van 5 en 10 km, met leuke activiteiten onderweg. Voor begeleiding wordt gezorgd.

Denkt u niet in staat te zijn vier dagen mee te wandelen? Het is mogelijk om één of meerdere dagen bij het evenement aan te haken.

Als het u lukt om alle vier dagen achter elkaar mee te lopen, wordt deze prestatie beloond met een medaille. Mocht u uw hond (aangelijnd) willen meenemen, dan is er ook voor de dappere viervoeter een oorkonde bij aankomst.
Op de pauzeplekken en in de starttent is er een hapje en drankje verkrijgbaar, welke u na afloop onder het genot van live-muziek kunt nuttigen.

Voor goed getrainde wandelaars is het mogelijk om op de avond voorafgaand aan Hemelvaartsdag een Kennedymars te lopen van 80 km. Eventueel gecombineerd met nog 3 dagen van de vierdaagse.

Voorinschrijven levert u een leuke korting op en kan op Klik Hier

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen