Dark Mode On / Off

Eeserveen – Keramiektuinen galerie Harwi

Galerie Harwi | Keramiek en pottenbakken in prachtige omgeving.

Eeserveen – Keramiektuinen Galerie Harwi

Prachtige beeldentuin van 20.000 m2 en ruime galerie.

Neem eens een kijkje bij HARWI, gelegen aan de Hondsrugroute in Drente. In de galerie staan onder andere keramiek ( uit eigen atelier), brons, decoratie glas en kleine beelden van steen. Grenzend aan de winkel is een ruime tuinkamer waar je van koffie/thee met iets lekkers kunt genieten.

Op de zolder bevindt zich een verzameling oude blikken en speelgoed uit grootmoeders tijd.

Rondom de galerie ligt de grote beeldentuin waar keramiek ( vogels, insecten, mensfiguren), brons en beelden van steen (moderne Afrikaanse beelden) worden tentoongesteld. Bij mooi weer kun je buiten genieten van koffie of thee uit zelfgemaakte kopjes.

Ben je toch in deze prachtige omgeving dan is een bezoekje aan de galerie een leuk uitje. Meer info: www.harwikeramiek.nl

Keramiektuinen galerie Harwi
Kanaalstraat 9
7858 TE Eeserveen

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen