Dark Mode On / Off

Eet iedere dag een beetje pure chocola

Lagere bloeddruk door pure chocola

Lagere bloeddruk door pure chocola

Iedere dag 2 blokjes pure chocolade eten zorgen voor een lagere bloeddruk zonder dat je er dikker van wordt , blijkt uit een Duits onderzoek.Eerdere onderzoeken toonden al aan dat door het eten van cacao de bloeddruk kan dalen, maar wetenschappers maakten zich zorgen dat de toegevoegde suiker, vet en calorieën van chocolade de positieve effecten van cacao teniet zouden doen.

De medische wetenschap was nog niet bekend met de effecten van kleine hoeveelheden pure chocolade zei de belangrijkste auteur van het onderzoek.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen