Dark Mode On / Off

Enschedese Fietsvierdaagse blijven altijd populair

Enschedese Fietsvierdaagse

Livio organiseert wederom de Enschedese Fietsvierdaagse

De Enschedese Fietsvierdaagse: Meer dan 1100 mensen fietsen elk jaar mee tijdens de fietsvierdaagse.

Dit jaar zal de Enschedese Fietsvierdaagse voor de 44e keer worden gereden. De organisatie is in handen van Livio. En ook dit jaar zijn er met zorg vier mooie routes uitgezet met een groot variëteit aan landschappen en gebouwen.
De routes gaan voornamelijk door Twente maar ook zal er in het de grensstreek van Duitsland worden gefietst.

Afstanden

Er zijn drie afstanden: 30, 50 en 70 kilometer. De 30 en 50 kilometer is met pijlen uitgezet en iedere deelnemer ontvangt een route op papier.

Controleposten

Op de route zijn regelmatig afstap momenten, met zorg zijn enkele café- restaurants als controleposten ingericht voor het stempelen van de stempelkaart.

Inschrijven

Het inschrijven kan op de dag zelf bij het vertrekpunt op de Oude Markt in Enschede. Vertrek is mogelijk van 9.00 tot 12.00 uur. En de laatste controlepost op de Oude Markt sluit om 17.00 uur.

Informatie en vragen?

Klik Hier –  0900-9200  –  enschedesefietsvierdaagse@livio.nl

Overnachten in Enschede
In Enschede en omgeving zijn uitstekende mogelijkheden voor overnachting. o.a. Hotels, bed & breakfast en diverse campings.
Info: www.uitinenschede.nl

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen