Dark Mode On / Off

Exloo – Kabouterland

Kom naar Kabouterland Exloo en ga mee op avontuur!

Middenin Exloo in Drenthe ligt Kabouterland, een gezellig en avontuurlijk familiepark vol speel- en ontdekplezier voor jong en oud.

Wie Kabouterland binnengaat, komt terecht in een andere wereld: die van de kabouters. Een wereld van spel en avontuur, tegelijk een oase van onthaasting en rust. Maak samen met de kleinkinderen een spannende trektocht door het geheimzinnige konijnenhol waar de kabouters wonen en de trollengrot.

Langs het overdekte wandelpad naar de raadselachtige kasteelruïne ontmoet u allerlei leuke kleine dieren. En natuurlijk komt u te weten wat ze eten, waar ze vandaan komen, enzovoort. Want daar zijn uw kleinkinderen vast heel benieuwd naar.

Kabouterland zit ook boordevol speeltuinplezier, zowel binnen als buiten. Lekker klimmen, klauteren, kruipen, glijden… en overal bankjes zodat opa en oma ontspannen een oogje in het zeil kunnen houden. Buitje? In de grote speelschuur blijft het altijd lekker droog.

Even uitrusten? Neem plaats op één van de gezellige terrassen en picknickplekken onder het genot van een hapje en een drankje. En onze gezellige onderaardse winkel is een bezoekje meer dan waard.

Tips
Een abonnement biedt een seizoen lang speel- en ontdekplezier.
Het combiticket geeft met een flinke korting recht op een bezoek aan Kabouterland en Wonderwereld in Ter Apel. Een sprookjeswereld vol spanning, avontuur en speelplezier in één van de laatste stukjes oerbos in Nederland.

Op  www.kabouterland.nl. staat alle praktische informatie.
Van openingstijden en entreeprijzen tot en met een spetterend kinderfeest.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.