Dark Mode On / Off

Fiets-3-daagse in Waspik

3 Provinciën Fiets 3 daagse

Fiets-3-daagse in Waspik | Mooie routes gemaakt die naar alle windrichtingen voeren en de mooie weggetjes en plekjes van Brabant laten zien.

De Fiets-3-daagse Waspik

Er zijn weer mooie routes gemaakt die naar alle windrichtingen voeren en de mooie weggetjes en plekjes van Brabant laten zien.
Omdat we 10 jaar bestaan hebben we ook een verrassing voor onderweg.

De Fiets-3-daagse is toegankelijk voor zowel ouderen als jongeren, gezinnen of alleenstaanden.

Ook mensen vanuit de regio verwelkomen wij. Mensen die van ver komen kunnen de fiets bij Den Bolder (start- en eindpunt) laten staan, zodat zij deze niet elke avond achterop de auto mee naar huis hoeven te nemen.
De afstanden van de fiets-3-daagse zijn  30 km- 45 km – 60 km.

De routes worden aangeboden op papier met een duidelijke routebeschrijving. Voor elke route is er onderweg gelegenheid voor een consumptie, een versnapering of om iets te bezichtigen.

De deelnemers starten en eindigen dagelijks bij Den Bolder, Schoolstraat 19 in Waspik.   Meer info: Klik Hier

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen