Dark Mode On / Off

Fiets de Boerenlandroute

de Boerenlandroute

Boerenlandroute, mooi te combineren met een overnachting

De meimaand is van oudsher dé fietsmaand. Fiets onder andere eens de zogeheten Boerenlandroute. Deze route van ongeveer 200 kilometer valt mooi te combineren met overnachtingen.

Nederland was lange tijd een land van veetelers, akkerbouwers en vissers. En nog steeds drukt de landbouw een belangrijke stempel op Nederland. Tijdens het fietsen van de route maak ke kennis met uiteenlopende facetten van de landbouw en visserij. En met zeer verschillende agrarische landschappen. Op verschillende bedrijven langs de route bestaat de mogelijkheid een kijkje te nemen of te overnachten.

Meer informatie over deze boerderijenfietsroute vindt je bij het Nederlands Fietsplatform

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen