Dark Mode On / Off

Fiets van het jaar 2007 + 2008

Fiets van het Jaar

Batavus Adagio NuVinci, Fiets van het Jaar

Tijdens de opening van de Fietsvak 2007 in het Autotron in Rosmalen is tot Fiets van het Jaar 2007 uitgeroepen de, Batavus Adagio NuVinci.

De hypermoderne stads- en recreatiefiets heeft onder andere een traploze versnellingsnaaf en een verstelbare, verende voorvork voor nog meer rijcomfort. In het frame is een ringslot geïntegreerd aangebracht om diefstal te voorkomen. Het model heeft een bijzonder en luxe design en de traploze versnellingsnaaf zorgt ervoor dat je heel eenvoudig traploos kunt schakelen.

Zes fietsen zijn genomineerd voor de verkiezing Fiets van het Jaar 2008. De uitslag van deze jaarlijkse verkiezing zal bekend gemaakt worden tijdens de officiële opening van de FietsVAKbeurs, op zondag 27 januari 2008.
6 genomineerden

De fietsen die dit jaar kans maken op de titel Fiets van het Jaar 2008 of een Special Award zijn:
– Batavus Mambo de Luxe
– Batavus Weekend
– Gazelle Cabby
– Giant Cosmo RS 2
– Giant Expedition RS 0
– Koga Miyata Tesla-S

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen