Dark Mode On / Off

Fiets4daagse Winterswijk

3 Provinciën Fiets 3 daagse

Winterswijkse Fietsdagen | Onbegrensd natuurlijk!

Ontdek het Nationaal Landschap Winterswijk op de fiets.

De organisatie nodigt iedere fietsliefhebber uit om deel te nemen aan de Internationale Fiets4daagse Winterswijk. Vier dagen lang genieten van alles wat het Nationaal Landschap Winterswijk en het aansluitende Duitse grensgebied te bieden heeft. Houtwallen, bosjes, bijzondere boerderijen, hooggelegen akkers en de karakteristieke binnenwegen bepalen het aanzien van dit landschap. De deelnemers kunnen iedere dag kiezen uit drie afstanden: 25-, 40- en 60 km. Alle routes zijn geheel vernieuwd en worden dagelijks volledig uitgepijld. Daarnaast ontvangen de deelnemers een uitgebreid routepakket met daarin de routebeschrijvingen en informatie over het gebied.

meer dan alleen maar fietsen ……….

Traditie is dat er onderweg muzikale optredens, bezichtigingen en folkloristische activiteiten zijn. De stempelposten zijn veelal bij horecagelegenheden, alwaar een drankje en een hapje kunnen worden genuttigd. Voor de deelnemers die minimaal drie dagen meefietsen ligt er een gratis fraaie herinneringsmedaille klaar, daarnaast dingen zij mee in een grote (gratis) verloting met prachtige prijzen. Bij de start en onderweg zijn er serviceposten, tevens oplaadpunten voor fietsen met elektrische ondersteuning.

inschrijven

Deelnemers kunnen zich digitaal voorinschrijven via de website Klik Hier

Dagkaarten zijn alleen maar bij het startpunt verkrijgbaar. In de week voorafgaande aan de Fiets4daagse kan men zich tevens voorinschrijven bij de VVV in Winterswijk.

arrangementen

Diverse (mini) campings, hotels en B&B’s bieden in de periode van de Fiets4daagse Winterswijk  arrangementen aan. Zie hiervoor elders in deze folder of onder “arrangementen” op de reeds al eerder genoemde website www.fiets4daagsewinterswijk.nl

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen