Dark Mode On / Off

Fietsvierdaagse Dwingeloo

3 Provinciën Fiets 3 daagse

Fietsvierdaagse Dwingeloo | O.a. door Nationaalpark Dwingelderveld en het Drents-Friese woud.

Tijdens de Fietsvierdaagse Dwingeloo kan men kiezen tussen afstanden van 25 of 40 kilometer.

De start en finish van de fietsvierdaagse is bij het Cultureel Centrum Over Entinghe in Dwingeloo. Het is mogelijk om je bij de start aan te melden. Er wordt gestart tussen 09.00 en 12.00 uur (finish: uiterlijk 16.30).

Fietsen in de directe omgeving van Dwingeloo, betekent kennismaken met fraaie natuur, cultuur en heel veel kilometers mooie fietspaden. U fietst door gezellige en rustieke brinkdorpen, langs de es-gronden en door beekdalen. Dwingeloo ligt ingeklemd tussen twee nationale parken het “Dwingelerveld” en het “Drents-Friese Wold”.

Dwingeloo is het mooiste en gezelligste dorp van Drenthe, met een zeer fraaie authentieke brink. Dwingeloo is ook nog eens het groenste dorp van Europa (met goud bekroond in de groencompetitie van Entente Florale 2012-2013).

Alle ingrediënten voor vier dagen fietsplezier zijn voor handen. U kunt per dag beslissen of u 40 km of 25 km fietst, maar wat u ook kiest, wij weten het zeker, u komt volledig aan uw trekken.

Meer info: Klik Hier

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen