Dark Mode On / Off

Forse groei maaltijd bestellen bij Thuisbezorgd

Grote groei thuis bezorgen van maaltijden

Vanaf het jaar 2000 dat de website Thuisbezorgd.nl online is gegaan, is het aantal bezoekers op deze etenbestelsite gegroeid naar maar liefst één miljoen bezoekers per maand. De afgelopen week is de bezorgdienst van maaltijden uitgebreid met een Belgische dochter t.w. pizza.be. De introductie hiervan ging gepaard met een grootse reklameaktie. Er werden 80.000 gratis pizza’s uitgedeeld en ook op de Vlaamse tv-zenders worden onze Belgische buren op de nieuwe bezorgdienst geattendeerd.

In landen als Duitsland en Oostenrijk is de bezorgdienst ook aktief en de verwachting is dat, gezien de toename van het aantal bestellingen, dit nog niet het einde van de groei zal zijn. Op de website thuisbezorgd.nl kan iedereen een keus maken uit vele aangesloten restaurants en pizza-ketens, een Chinese maaltijd of bijvoorbeeld shoarma. Online kan men op eenvoudige wijze een maaltijd uitzoeken en bestellen.

Op dit moment zijn drieduizend bezorgrestaurants in Nederland aangesloten. Een maaltijd bestellen via mobiele site en mobiele apps (iPhone en Android) is ook mogelijk.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen