Dark Mode On / Off

Schiphol – vroeg reserveren is voordelig parkeren

Schiphol | Lang parkeren tegen voordelig tarief.

Vakantiegangers en reizigers die hun auto willen parkeren op het terrein van de luchthaven Schiphol kunnen dit tegen een voordelig tarief, mits op tijd wordt gereserveerd. Ook in de omgeving van de luchthaven zijn allerlei parkeerbedrijven waar de auto kan worden gestald. Veel hotels in de omgeving bieden ook parkeermogelijkheden met gratis shuttleservice naar de luchthaven. Boek je een nachtje hotel dan is het parkeren vaak bij de prijs inbegrepen.

Op de website www.schiphol.nl kun je al vroegtijdig een parkeerplaats reserveren door te kiezen voor Smart Parking. Indien er voldoende ruimte is dan is dit mogelijk tot minimaal een week van tevoren. Betaling gaat uitsluitend met de creditcard. Voor acht a negen dagen parkeren betaal je dan ongeveer €  50,=. Omdat ook de luchthaven steeds meer concurrentie krijgt én meer passagiers met het openbaar vervoer komen, doet Schiphol er alles aan om reizigers met de eigen auto te laten profiteren van allerlei extra’s.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen