Dark Mode On / Off

Gratis app reisverzekeraars

Gratis app reisverzekeraars

Reisverzekeraars komen met gratis app. | Alle hulp direct voorhanden.

ANWB

Juist wanneer je op vakantie bent of onderweg plotsklaps hulp nodig hebt dan heb je vaak niet direct alle juiste gegevens bij de hand. Veel reisverzekeraars komen daarom met een gratis app waarop je thuis alvast veel belangrijke informatie kunt invullen. Zo heb je alle hulp die op een ongelegen moment nodig is, altijd bij de hand.

De ANWB reishulp is gratis te downloaden in de Appstore en in de Android Market. De app laat een rad zien welke je kunt draaien. Belangrijke telefoonnummers zoals de bank, wegenwacht of alarmcentrale zijn direct voorhanden. Op de medische kaart kun je je persoonlijke gegevens invoeren. Erg handig is dat, wanneer je in het buitenland bent, de medische gegevens vertaald kunnen worden. Dan wordt iets uitleggen toch wel een stuk eenvoudiger. Het invoeren van de medische gegevens is alleen voor leden beschikbaar.

Kijk eens in de App store of in de Android Market of ook jouw verzekering mogelijk al een gratis app beschikbaar heeft. In geval van pech en ziekte waar ook ter wereld, blijkt het bijzonder handig en nuttig om direct alle gegevens bij je te hebben.

O.a. zijn ook beschikbaar in de App Store en Android Market:

  • Mondial Assistence – de HelpMe app, alleen voor klantenInshared in nood-app – Hiermee zijn in noodgevallen alle belangrijke noodnummers te vinden. Internetverbinding is niet nodig.
  • VGZ – Reis app
  • Europeesche Verzekeringen – Hulp app, veel landeninformatie. Internetverbinding niet nodig.

Bron: Verzekeringssite.nl

Aanbevolen artikelen