Dark Mode On / Off

Gratis downloaden e-book Remco Campert

Download gratis het e-book ‘Het Leven is Vurrukkulluk’

Gratis boek downloaden | Download gratis het e-book ‘Het Leven is Vurrukkulluk’ van Remco Campert

Tot 18 november 2011 kunnen leden van de bibliotheken een gratis exemplaar afhalen van het boek “Het leven is Vurrukkulluk” van Remco Campert. De CPNB hoopt dat door deze Nederland Leest campagne, het boek veel zal worden gelezen en dat mensen erover gaan discussiëren.

Het is voor het eerst dat het boek, als e-book, gratis te downloaden is via internet. Iedereen die lid is van een Openbare Bibliotheek kan daarvoor een voucher ophalen en vervolgens het boek gratis downloaden.

Nederland Leest wordt in 2011 voor de zesde keer georganiseerd. Vorig jaar stond De grote zaal van Jacoba van Velde centraal. Daarvoor waren dat Oeroeg van Hella S. Haasse (2009), Twee vrouwen  van Harry Mulisch (2008), De gelukkige klas van Theo Thijssen (2007) en Dubbelspel van Frank Martinus Arion (2006). Philip Freriks is ambassadeur van Nederland Leest.  Nederland Leest is een initiatief van de CPNB, in samenwerking met de VOB (Vereniging Openbare Bibliotheken).

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen