Dark Mode On / Off

Grofwildroute rond Apeldoorn

Grofwildroute rond Apeldoorn

Grofwildroute voert je door verschillende wildgebieden rond Apeldoorn, Vaassen, Gortel en Elspeet

Deze mooie fietsroute voert je door verschillende wildgebieden rond Apeldoorn, Vaassen, Gortel en Elspeet. Onderweg kom je langs kasteel Cannenburgh. Dit prachtige kasteel stamt uit het midden van de 16de eeuw en is gebouwd door Maarschalk Maarten van Rossem.

Het kasteel is te bezichtigen en is ingericht alsof het nog steeds bewoond is. Zit je ruim in de tijd? Zorg dan dat je een afspraak voor een bezichtiging heeft gemaakt. Dit is echt zeer de moeite waard.

Omdat de route gedeeltelijk door het rustgebied van het wild gaat is hij alleen te fietsen van december tot half september. De route kost € 1,95 en is onder andere te koop bij VVV Apeldoorn en via de site van VVV Apeldoorn.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen