Dark Mode On / Off

Het fietsseizoen is weer geopend.

Fietsen vergt enige voorbereiding bij warm weer

Zodra de lente aanbreekt komen de fietsers weer tevoorschijn

De lente is in aantocht en bij menig recreatief fietser begint het alweer te kriebelen. Zo langzamerhand wordt er weer nagedacht waar dit seizoen een mooie fietsroute kan worden gefietst. Het blad FietsActief speelt hierbij een belangrijke rol.

Sinds kort is het blad geheel vernieuwd, meer kleur en foto’s en ook aangevuld met nieuwe rubrieken, zal de fietser hierin zeker ideeën kunnen opdoen voor mooie fietstochten. Eén van de nieuwe rubrieken is Bermtoerisme met uitleg over allerlei dieren en planten die men onderweg kan tegenkomen.

Vanwege de grote populariteit zijn wel de vier unieke FietsActief routes in het midden van elke uitgave behouden. Het eerste vernieuwde nummer is nu te koop voor € 4,95.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen