Dark Mode On / Off

Juiste naam paspoort gebruiken bij boeken reis

De juiste naam vermeld in het paspoort moet eveneens voorkomen op de reispapieren.

Het boeken van een reis waarbij niet de juiste naam is opgegeven die vermeld staat in het paspoort, kan leiden tot onaangenaam hoge extra kosten en mogelijk vertraging van de reis.

Uitsluitend de naam die is vermeld in het paspoort moet voorkomen op het vliegticket. Wanneer bijvoorbeeld op de instapkaart alleen de roepnaam staat vermeld, dan is de kans groot dat je de vlucht niet zult meemaken. De fout is bij de incheckbalie nog te verhelpen (tegen extra kosten) maar je loopt dan wel het risico dat de vlucht inmiddels is vertrokken.

Vergelijk dus thuis of tijdens het inchecken de reispapieren goed of de juiste namen staan vermeld. Een vakantie kan dan niet alsnog in duigen vallen.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen