Dark Mode On / Off

Kerstwandeling Haaksbergen

4Mijl4You Groningen

Kerstwandeling Haaksbergen | Een wandeling over rustige wegen rondom de Oostendorperwatermolen en door het unieke landgoed Het Lankheet.

Traditiegetrouw organiseert Wandelkring DIO haar jaarlijkse Kerstwandeling. Wandelt u mee?
De route van deze wandeling is uitgezet met pijlen. De routebeschrijving geeft ook de nodige informatie over de natuur, bijzondere gebouwen en andere bezienswaardigheden die u passeert.De route van deze wandeling gaat door o.a. diverse fraaie natuurgebieden w.o. het landgoed “Het Lankheet” en de omgeving van de Oostendorperwatermolen. De route is bepijld en er is een duidelijke routebeschrijving aanwezig. Naast de routebeschrijving zal er ook een beschrijving zijn van het gebied en de bezienswaardigheden die men op deze wandeling tegenkomt.

Bijzonderheden I.V.V. kaarten worden afgestempeld vanaf 5 km.

Wandelboekjes hoeft u niet in te leveren, aan de finish ontvangt u een inlegvel voorzien van een leuk plaatje en verenigingsstempel.
Honden zijn, indien aangelijnd, toegestaan.
Deelname aan deze wandeling geschied geheel op eigen risico. De Wandelkring DIO kan derhalve niet aansprakelijk worden gesteld voor enigerlei schade
De leden van de erkende wandelbonden zijn verplicht hun  lidmaatschapskaart te tonen bij de inschrijving. Als u geen kaart overlegd wordt u als NIET lid ingeschreven.

Camping & Bungalowpark `t Stien`nboer, Haaksbergen

Meer info: Klik Hier
Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen