Dark Mode On / Off

Kloosterpadwandeling

Kloosterpadwandeling

Lentewandeling door het mooie natuurgebied van Landgoed Weleveld.

Vanaf het religieuze erfgoed in Zenderen (bij Borne ov) is een kloosterpadwandeling uitgezet van 5, 8 of 13 km. De meditatieve wandeling gaat langs belangrijke historische en religieuze plekken en door het mooie natuurgebied van Landgoed Weleveld en het pittoreske dorpje Hertme. De route is dagelijks te lopen, maar enkele keren per jaar wordt een themawandeling georganiseerd.

Het is ook mogelijk om een kijkje te nemen in de kloosters en kerken. Hier worden dan rondleidingen gegeven. Meer info: www.kloosterpadzenderen.nl

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen