Dark Mode On / Off

Klompenpaden in Utrecht en Gelderland

Klompenpaden in Utrecht en Gelderland

Klompenpaden | Met de rugzak op en de route in de hand, heerlijk wandelen door het boerenland.

De provincies Utrecht en Gelderland beschikken inmiddels over 41 zogenoemde Klompenpaden. De wandelroutes, uiteraard ook goed te doen met je eigen schoenen aan, gaan veelal over onverharde paden door het rustige boerenland.

Op 20 april 2012 wordt in Zutphen wederom een wandelroute in gebruik genomen. Dit eerste Klompenpad in de Achterhoek ‘het Leestensche Broekpad’ is 11 kilometer lang en voert wandelaars door het buitengebied van Zutphen. De route langs het water en door de weilanden, is gemarkeerd middels groene klompjes en te koop bij de VVV Zutphen. Op de website www.klompenpaden staan alle Klompenpaden vermeld en ook hoe je de bijbehorende wandelroutes in je bezit krijgt.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen