Dark Mode On / Off

Lammetjes wandeltocht Texel

Herfstwandeling in Appelscha.

Texel | Wandel en geniet van lammetjes en Texeler schapenboeten.

Lammetjeswandeltocht

Op tweede paasdag organiseert Het Gouden Boltje, De Lammetjeswandeltocht. Deze Lammetjestocht voert traditiegetrouw over het oude land van Texel.

Al wandelend kunt u genieten van het kleinschalige landschap van Texel en ook van de aanwezige lammetje t5ussen de unieke tuunwaltjes. Er is een grote variatie in afstanden, zodat een ieder zijn of haar favoriete afstand kan kiezen. Met name de 5 en de 10 km zijn aanraders voor ouders en grootouders met (klein)kinderen.

Informatie kunt u inwinnen bij de wandelsportvereniging Het Gouden Boltje telefoonnummer 0222.313.087 of op de website Klik Hier  of op – www.facebook.com/wandelsportvereniging.hetgoudenboltje

Mensen, die met openbaar vervoer reizen en/of de auto in De Helder laten staat kunnen respectievelijk bij het station Den Helder of op de Texel in de bus stappen. Dit is de Texelhopper en daarvoor dient u (in de bus of bij het station) een kaartje te kopen.
Uitstappen halte VVV in Den Burg.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.