Dark Mode On / Off

Langer genieten van felgekleurde nagellak

genieten van nagellak

De trend | Felgekleurde nagels

Felgekleurde nagels zijn helemaal de trend. Natuurlijk mogen ook de wat zachtere tinten nog gebruikt worden maar perzikoranje, knalrood of neon geel zijn helemaal in. Het zelf aanbrengen van nagellak leidt nogal eens tot frustraties. Om de lak perfect aan te brengen is wel enige handigheid en voorzichtigheid geboden.

Nieuw op dit gebied is Shellac. Deze nagellak wordt op basis van nagellak en uv-gel aangebracht, in meerdere lagen. Na het aanbrengen van iedere laag moet de hand (of voet) een paar minuten onder een blauwe uv-lamp. De nagellak wordt zo uitgehard en lang laten drogen is verleden tijd. Gelijk na de behandeling is het mogelijk om er alles weer mee te doen.

Nagels waarop Shellac is aangebracht blijven zeker twee tot drie weken mooi en nadien is het met aceton eenvoudig te verwijderen. Zoek een goede nagelstudio en ga ook gekleurd de zomer tegemoet. Over Shellac is meer te vinden op: www.shellac.nl

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.