Dark Mode On / Off

Loungebanken voor in je huiskamer, perfect na een lange dag!

Wil je na een lange werkdag je benen strekken op de bank en tegelijkertijd nog voldoende ruimte hebben om samen met je gezin TV te kijken? Wil je volledig kunnen ontspannen in het comfort van je huiskamer? Dan biedt een loungebank de oplossing! Loungebanken zijn in vele kleuren en maten beschikbaar, maar over het algemeen zijn ze te herkennen aan hun L-vorm (de L van lounge natuurlijk!). Voor elk interieur is er wel een passende loungebank waar iedereen aan het einde van de dag op neer kan ploffen en genieten van hun favoriete show!

Altijd en overal

Behalve in je huiskamer, past een loungebank ook goed in je werkkamer, slaapkamer of zitkamer. Zolang het maar binnenshuis is! Loungebanken zijn er in kleinere maten voor slechts twee personen. Zo kan je ook gezellig met je partner relaxen en een boek lezen. Op de grotere maten kan je dan weer 4 tot 8 kwijt. Dit zijn de zogenoemde XXL-loungebanken waarop het hele gezin past en zelfs de buren er nog bij. De bekleding is of van stof of van leer. Voor sommigen is leer comfortabeler dan stof, of juist andersom. Die stof zegt natuurlijk veel over de stijl van het interieur en het is altijd goed om het materiaal goed te overwegen. De keuze is aan jou.

Een kleurenpalet om uit te kiezen

Loungebanken zijn beschikbaar in een breed scala aan kleuren. Die kleur geeft de finishing touch aan je interieur en is dus ook belangrijk om goed over na te denken. De loungebanken zijn beschikbaar in de bekende kleuren zoals wit, grijs en zwart maar ook de verfijnde kleuren op het spectrum zoals cognac, crème, taupe of antraciet waarmee je een mooi contrast creëert in je woonkamer of de loungebank juist meer op kan laten gaan in de rest van de kamer. Het laatste puzzelstukje van het meubilair.

Dieptes en hoogtes

Wil je een hoge of lage zit? met de voeten op of van de grond? Loungebanken kunnen verschillen qua afstelling en voor elke zitter of zelfs voor elke ligger is er wel een geschikte loungebank. Ja zeker, een loungebank kan zelfs worden gebruikt als slaapbank indien nodig. Daarnaast zijn er ook modellen die een actievere houding stimuleren. Als je alle veelzijdigheid in een wil hebben, dan is er ook nog de uitklapbare loungebank die je op elk gewenst moment kan aanpassen naar de ruimte of het aantal mensen. Hoe je de bank ook wendt of keert en wie er ook naast je komt zitten, een loungebank is de beste praktische en stijlvolle toevoeging aan je huiskamer.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen