Dark Mode On / Off
Alkmaar City Run by night

Marikenloop | De grootste loop voor vrouwen in Nederland

De Marikenloop is al 17 jaar de leukste ladiesrun van Nederland. Dit jaar vindt de Marikenloop, alléén voor vrouwen, plaats op zondag 16 mei. De afstanden zijn 5 km, 7,5 km en 10 km. Lekker hardlopen door park, wijk en bos. Na afloop vier je je prestatie met een drankje en een hapje bij een van de foodtrucks in het park. Samen met je loopvriendinnen of supporters kun je genieten van muziek.

Marikenloop voor iedereen

Dit jaar is het programma uitgebreid. De Marikenloop op zondag blijft voor vrouwen. Mannen mogen deelnemen aan de speciale Men’s edition. Voor kinderen is er de KION Kinderloop en op zaterdag is er ook een Trail edition voor iedereen!
Als je dit loopfeest niet wilt missen, schrijf je dan snel in. Wil je eerst nog wat meer informatie? Neem dan een kijkje op onze website Klik Hier

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen