Dark Mode On / Off

Mini laptop mee op vakantie? – Wees op je hoede

let op je laptop

Mini laptop, Ipad en Iphone ook erg gewild bij het dievengilde.

Het laatste jaar zijn er enorm veel mini-laptops en ipad’s verkocht. Dat bewijst dat deze laptop erg populair geworden is. De afmeting van de minilaptop is waarschijnlijk het grootste voordeel. Het apparaat kan eenvoudig worden meegenomen op vakantie en volgens de verzekeraars FBTO en Centraal Beheer Achmea zal dat dit jaar ook zeker het geval zijn.

Een bijkomstig nadeel is dat deze laptops ook erg gewild zijn bij het dievengilde. De verwachting is dat na de zomer deze laptop alsook de Ipad voorkomt in de top-5 van meest gestolen goederen tijdens de vakantie.

Wees op je hoede als het gaat om mobieltjes, camera’s en zonnebrillen maar verlies ook de minilaptop niet uit het oog.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.