Dark Mode On / Off

Nederlandse vrouw vindt creditcard te kostbaar

vrouw vindt creditcard te duur

Gebruik van creditcard niet populair bij Nederlandse vrouwen

De Nederlandse Credit Europe Bank heeft een onderzoek gehouden onder 2500 vrouwen uit Nederland, Duitsland, Frankrijk, Polen en Groot-Brittannië naar het gebruik van de creditcard.

In Polen gebruikt meer dan 50% van de vrouwen de creditcard iedere week. En ook in Groot-Brittanië ligt dat percentage boven de 40%. Van de Nederlandse vrouw is slechts 2% die wekelijks de creditcard gebruikt. De Nederlandse vrouw vindt het gebruik van de creditcard klaarblijkelijk toch te kostbaar.

Wel gebruikt meer dan 94% van de Nederlandse vrouw de pinpas eens per week.

De creditcard is erg handig voor aankopen via het internet, tickets en hotelkamers te reserveren maar voor een normaal dagelijks gebruik is de pinpas veel voordeliger.

De Nederlandse vrouw toont hiermee aan dat ze wel op de centjes let.

Bron: Consumentengids

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen