Dark Mode On / Off

Nieuwe complete Fietsnetwerk App 

gratis app voor recreatieve fietsers

Ken je de nieuwe Fietsnetwerk App al? Die is ideaal als je graag een leuke fietstocht maakt en onderweg wilt stoppen voor de leukste bezienswaardigheden, terrasjes of restaurants. De app is een uitkomst voor fietsers in heel Nederland. Je kunt er namelijk niet alleen een fietsroute mee volgen, je wordt ook gewaarschuwd als je in de buurt komt van leuke bezienswaardigheden of horeca gelegenheden. Je vindt er zelfs aanbiedingen van lokale ondernemers op waar je direct gebruik van kunt maken. Handig als je de omgeving niet kent en alles uit je fietstocht wilt halen!

Een fietskaart of app?

Jaarlijks stappen duizenden Nederlanders op de fiets voor het maken van een mooie dagtocht. Vaak volgen mensen een route door fietsknooppunten te volgen op een fietskaart van Falk of de ANWB. Dat is natuurlijk prima als je alleen lekker wilt fietsen en verder niets. Het nadeel is wel dat deze fietsroutes vaak niet langs leuke bezienswaardigheden komen en je bovendien leuke horeca gelegenheden mist onderweg. Volgens onderzoek van de ANWB vinden veel fietsers dat dan ook jammer. Gelukkig is er nu de nieuwe Fietsnetwerk App!

De nieuwe Fietsnetwerk App

De Fietsnetwerk App is een geweldige oplossing voor fanatieke fietsers. Hij volgt je tijdens je fietsroute en geeft nauwkeurig aan waar je bent. Kom je aan bij een fietsknooppunt? Dan word je ongeveer vijftig meter op voorhand gewaarschuwd door een melding in de app. Daarnaast krijg je ter plekke een overzicht van de leukste afstappunten in de buurt van het knooppunt. Natuurlijk kun je die ontspanningspunten ook van tevoren bekijken. Zo kun je nog beter je fietsroute plannen en onderweg leuke pauze momenten inlassen.

Andere handige functies op de app

Behalve de handige afstappunten die worden vermeld in de app kun je ook van andere extra’s genieten. Zo kun je, als je een fietsroute hebt ingesteld, onderweg exact zien hoeveel kilometer je al gereden hebt en hoe lang je nog onderweg zult zijn. Daarnaast vind je in de app diverse meldingen van lokale ondernemers die iets leuks of interessants te bieden hebben. Wil je van je route afwijken? Dan kun je je onderweg laten leiden door een ingebouwd kompas. Zo raak je met deze handige Fietsnetwerk App nooit de weg kwijt!

Fietsroutes en afstappunten

De Fietsnetwerk App geeft fietsroutes weer in heel Nederland met op dit moment maar liefst 2200 afstap momenten. De routes zijn netjes gerangschikt per provincie en bovendien kun je kiezen voor fietsroutes van diverse afstanden. Ga je met je hele familie op pad? Kies dan een leuke familie fietsroute. Ben je gek op dorpjes, vogels, kastelen, molens of forten? Dan vind je op deze app de leukste routes met mooie toepasselijke bezienswaardigheden. Je kunt tevens kiezen voor historische, culturele, landelijke of natuurlijke fietsroutes of een bijzondere route van Natuurmonumenten en UNESCO Werelderfgoed.

Kortom, deze leuke Fietsnetwerk App is zeker de moeite waard. Hij is te downloaden voor Android en iOS. Meer informatie over deze leuke app vind je op www.fietsnetwerk.nl/fiets-app

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.